Over

Over Elektrisch Nederland

Elektrisch Nederland is een nieuwssite/ blog over elektrisch rijden in Nederland. Elektrisch Nederland informeert mensen over alle trends in de elektrische autobranche, doormiddel van nieuwsberichten of een blog. De website is bedoeld voor iedereen met of zonder elektrische auto, zolang je maar geïnteresseerd bent. De website van Elektrisch Nederland wordt onderhouden door een en dezelfde persoon (Lees meer onder het kopje over mij). Vergeet niet de Facebook, Twitter en Instagram pagina van Elektrisch Nederland te volgen/ liken. Wil je op de hoogte blijven van de best gelezen berichten van de website? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Op de site vind je deze categorieën terug:

Auto advies:

Auto advies is een rubriek waarin ik de beste elektrische auto ga kiezen voor een bepaald budget. In mijn omgeving krijg ik vaak te horen “Wat voor auto kan ik het beste kopen met dit budget?”. Ik ga advies te geven over de beste keuze. Gemiddeld komt deze rubriek een keer in de 3 maanden online, dit komt omdat er op dit moment (10 maart 2018) nog niet zo veel 100% elektrische auto’s geproduceerd worden. Alle artikelen van “Auto advies” vind je hier.

Nu en Toen:

De laatste rubriek “Nu en Toen” gaat over wat wij als consumenten al hebben mee gemaakt in het verleden, en of dit aansloeg of niet. Deze rubriek komt wat minder vaak dan andere omdat er nog niet heel erg veel gebeurd is over dit onderwerp. De toekomst van elektrisch rijden ligt immers voor ons.

“Auto”:

In de rubriek “Auto” ga ik schrijven over de desbetreffende auto. Ik zal in de rubriek een samenvatting geven over de belangrijkste punten van de auto. Hier de link naar alle elektrische auto’s waar op dit moment over geschreven is.

Adverteren:

Wil je adverteren bij Elektrisch Nederland? Dat is mogelijk! Stuur een mail naar www.elektrischnederland1@gmail.com voor de mogelijkheden.

Over mij:

Mijn naam is Luc, 22 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik volg de studie Bedrijfskunde op de hogeschool van Amsterdam. Ik ben de schrijver van de blog/website. Vergeet mij niet te volgen op Twitter!
Tijdens mijn dagelijks leven kom ik er steeds vaker achter dat er ontzettend weinig informatie is over elektrisch rijden in Nederland. Daarom ben ik de site Elektrisch Nederland begonnen om mensen te informeren. Wil je mij bereiken? Stuur dan een mail naar: elektrischnederland1@gmail.com.